Vandaag is vrijdag 7 augustus  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerzondag 12 januari    Evangelie van 2020-01-12
(Doop van de Heer)
 titelSlotbijeenkomst / kennismaking Follow Me!
beschrijving

Een joint venture van KISI, KCV, Lifeteen en Centrum voor Parochiespiritualiteit (CPS Nijmegen) organiseert een cyclus van 8 weekenden. De afsluitende bijeenkomst op de laatste zondag is open voor belangstellenden. Dat zijn vaak de familieleden van cursisten, maar ook mensen die erover denken om bij een volgende cyclus mee te doen. Van het laatste weekend is de datum verschoven.

  • Doel Follow Me!: Hoe kunnen we leren leven als leerlingen van Jezus Anno nu?
  • Slotbijeenkomst: 12 januari 2020, Emmaus-Helvoirt
    ’s morgens Eucharistie met Bisschop Ron van den Hout.
    Na de mis Kaffee und Kuchen, daarna feestelijk diplomauitreiking.
  • Voor wie: Belangstellenden met name voor jongeren van 16-26 die er zelf over denken om aan de (volgende) cyclus deel te nemen.

info

www.followme-nederland.nl

locatieBezinningscentrum Emmaus, Udenhoutseweg 15
plaatsHelvoirt (Noord-Brabant)
postcode52
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2020 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl