Vandaag is donderdag 9 juli  

categorie categorie Conferentie
conferentie
wanneerzaterdag 28 t/m zondag 29 september 2019    Evangelie van 2019-09-28
 titelKerkproeverij / Back to Church
beschrijving

In 2019 wordt opnieuw Kerkproeverij georganiseerd, een initiatief van de Raad van Kerken, IZB en MissieNederland met als mediapartners KRO-NCRV en EO. Kerkproeverij / Back to church is bedoeld om gasten uit te nodigen (weer) mee te gaan naar de kerk.

In het weekend van 28 en 29 september 2019, of desgewenst in een ander weekend, worden kerkleden van de deelnemende kerken gevraagd iemand uit te nodigen voor een viering in dat weekend. Er is een landelijk weekend vastgesteld, maar parochies zijn geheel vrij om op een andere datum kerkproeverij te organiseren mocht dat beter uitkomen in de eigen planning.

info

portal.eo.nl/kerkproeverij

locatie
plaatsNederland
doelgroep

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2020 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl