Vandaag is donderdag 28 mei  

categorie categorie Reis
reis
Franciscaans Jongerenwerk

Franciscaans Jongerenwerk

Website E-mail

Het FJW gaat uit van de minderbroeders Franciscanen, Capucijnen en de zusters Clarissen. Dit zijn broeders en zusters die zich verbonden voelen met Franciscus en Clara van Assisi en hun leven daarop hebben afgestemd.

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerdonderdag 4 t/m zaterdag 13 juli 2019    Evangelie van 2019-07-04
 titelAssisireis
beschrijving

Van 4 t/m 13 juli 2019 organiseert het Franciscaans Jongerenwerk een tiendaagse reis naar Assisi en andere franciscaanse plekken in Umbrië en Toscane. We reizen met een busje in twee dagen naar Assisi met overnachting in een klooster in Oostenrijk/Noord Italië.

We gaan naar plekken in en buiten Assisi, die nauw met Franciscus en Clara verbonden zijn. Zo komen hun woorden  en de verhalen over hen nog meer tot leven. Verhalen als een spiegel voor onszelf. In Assisi zelf en de directere omgeving doen we veel te voet.

De reis kent een afwisseling van bezoeken van verschillende plaatsen met bijpassende verhalen, bezinning, viering én eigen tijd. Ondertussen genieten we van het landschap en van het goede van de aarde.

Max. aantal deelnemers, inclusief twee broeders: 8.
Kosten: € 500
Begeleiding: br. Theo van Adrichem en br. Fer van der Reijken
Meer info en aanmelding:  FJW@franciscanen.nl

info

fjw@franciscanen.nl

organisatieFranciscaans Jongerenwerk
locatie
plaatsAssisi (Italië)
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2020 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl