Vandaag is donderdag 28 mei  

categorie categorie Muziek
muziek
Bisdom Groningen-Leeuwarden
(B Groningen)

Bisdom Groningen-Leeuwarden

Website E-mail

Ubbo Emmiussingel 79
9711 BG  Groningen

(050) 40 65 888

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzaterdag 5 oktober 2019    Evangelie van 2019-10-05
begintijd10:00 uur
 titelKerkmuziekdag te Emmen
beschrijving

Op zaterdag 5 oktober 2019 zal in Emmen in de Pauluskerk (Weerdingerstraat 33) door de SGGL (Diocesane commissie Sint Gregorius in het Bisdom Groningen-Leeuwarden) een muzikale bijeenkomst georganiseerd worden rondom Liederen uit de Goede Week. Eénstemmig, meerstemmig, Latijn en Nederlands. Verschillende stijlen koormuziek komen deze dag voorbij.

Ook deze keer niet te moeilijk, niet te hoog, wél prachtige, bruikbare muziek voor uw koor! We nodigen u van harte uit om met uw koor, of met een aantal koorleden, of alleen, naar Emmen te komen en met elkaar nieuwe liederen en koorwerken te leren en met elkaar te zingen. Dit alles onder leiding van kerkmusicus Mark Heerink, die deze dag samen met Cecilia Bekema, Anton Lukassen, Ulbe Tjallingii, Boudien Janssen, pastoor Victor Maagd en pastoor Peter van der Weide zal gaan verzorgen. Ook dirigenten en organisten heten we uiteraard van harte welkom op onze workshopdag.

De dag begint om 10.30 uur (inloop vanaf 10.00 uur), eindtijd rond 15.45 uur. U wordt verzocht zelf uw lunch mee te nemen; u krijgt koffie en thee. Wel vragen we om een vrijwillige bijdrage om de onkosten van deze dag enigszins binnen de perken te houden. U bent van harte uitgenodigd!

U kunt zich tot 27 september 2019 aanmelden bij Lisette Winter van het Bisdom Groningen-Leeuwarden ( l.winter@bisdomgl.nl  / tel. 050-4065888).

info

Anton Lukassen
aaluka@home.nl

Boudien Janssen
pbjanssen@hetnet.nl

www.bisdomgl.nl

organisatieBisdom Groningen-Leeuwarden
locatiePauluskerk, Weerdingerstraat 33
plaatsEmmen (Drenthe)
postcode78
bisdomGroningen-Leeuwarden
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2020 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl