Vandaag is woensdag 8 juli  

categorie categorie Bedevaart
bedevaart
VNB

VNB

Website E-mail

VNB is al in 1883, als eerste Nederlandse bedevaart­organisatie, gestart met het organiseren van bedevaarten en kan dus bogen op een ruime ervaring.

VNB is officieel erkend door de Nederlandse bisschoppen­conferentie.

Tel. algemeen (073) 681 81 11
Fax (073) 681 81 10

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzaterdag 10 t/m vrijdag 23 augustus 2019    Evangelie van 2019-08-10
 titelFiets belevingsreis Lourdes via de Camino
beschrijving

VNB organiseert in 2019 weer een belevingsreis naar Lourdes op de fiets. Deze fietstocht gaat via de Camino naar Lourdes.

Heb jij altijd al een mooie fietsreis willen maken, maar wil je geen zorgen hebben over je bagage, de maaltijden en de overnachtingen? Dan is deze inspirerende belevingsreis die van alle gemakken voorzien is iets voor jou!

Je fietst van ’s-Hertogenbosch naar Lourdes waarbij je dagelijks tussen de 80 en 120 kilometer aflegt. De route is opgedeeld in drie stops waar de cateringploeg je maximaal ondersteund en voorziet van koffie, uitgebreide lunches en snacks.

Samen maken jullie er een betekenisvolle reis van en steek je ook af en toe een handje uit de mouwen om de cateringploeg te ondersteunen. Je verblijft in eenvoudige hotels waar je ’s avonds gezellig met je groepsgenoten kunt napraten over de tocht bij het driegangendiner. En met jouw inzet haal je ook nog eens geld op voor het goede doel!

Ga jij deze sportieve uitdaging aan?

Datum

  • HL1981, 10 - 23 augustus

Kosten

  • Fietsers € 1249
  • Toeslag eenpersoonskamer € 351

info

073-6818111
info@vnb.nl
www.vnb.nl/pelgrimsreizen/reis_boeking.aspx?reizID=1475

organisatieVNB
locatie
plaatsLourdes (Frankrijk)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2020 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl