Vandaag is donderdag 22 augustus
Maria Koningin
 

categorie categorie Retraite
retraite
wanneerdonderdag 16 t/m zondag 19 mei    Evangelie van 2019-05-16
 titelRetraite voor vaders
beschrijving

Waarschijnlijk ken je het gevoel wel van druk, druk, druk... Je wilt het allemaal zo goed doen, je werk, je gezin, je familie, de opvoeding of het nodige vrijwilligerswerk. Hoewel je dit alles vanuit een gelovige achtergrond probeert te doen, bemerk je dat de relatie met God toch lastig te onderhouden is.

Een retraite in stilte is om tot rust te komen en na te denken over je zelf en de relatie met God. Maar ook kan het geloof en de relatie met God mij verder helpen in het dagelijkse leven.

De retraite wordt begeleid door kapelaan Luc Simons. We vieren dagelijks de H. Mis, bidden samen de lauden en de vespers en de rozenkrans. Tijdens de retraite zijn er inleidingen die inleiden op het gebed in stilte.

info

retraitevoorvaders@gmail.com
retraitevoorvaders.jouwweb.nl

www.reginacarmeli.nl

locatieBezinningshuis Regina Carmeli, Kollenberg 2
plaatsSittard (Limburg)
postcode61
bisdomRoermond
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2019 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl