Vandaag is donderdag 28 mei  

categorie categorie Reis
reis
De Tiltenberg
(Tiltenberg)

De Tiltenberg

Website E-mail

Vormingscentrum van het Bisdom van Haarlem-Amsterdam

De Tiltenberg
Zilkerduinweg 375
2114 AM  Vogelenzang

(0252) 345 345

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerdonderdag 11 t/m vrijdag 19 juli 2019    Evangelie van 2019-07-11
 titelPriestervakantie naar Valpre
beschrijving

Grootseminarie St. Willibrord nodigt alle priesters van harte uit om mee te gaan op de priestervakantie. We hebben wederom een prachtige locatie gevonden! De bestemming wordt deze keer Valpré in midden Frankrijk.

Maximaal ontspannen
De reis is uitdrukkelijk opgezet als vakantie en niet als retraite. ’s Ochtends is er normaalgesproken een gezamenlijke Eucharistieviering met lauden in de kapel. Gedurende de week zijn er uitstapjes voor de hele groep. Het staat u echter volledig vrij elke dag op uw eigen wijze in te vullen. U krijgt halfpension aangeboden. ’s Avonds wordt voor aanvang van het diner samen de vespers gebeden.

Gezamenlijk afreizen per auto
Zoals gebruikelijk adviseren we om met elkaar in auto’s af te reizen naar Valpré. Te zijner tijd ontvangt u de lijst met deelnemers inclusief contactgegevens zodat u een en ander onderling kunt afstemmen. De afstand vanaf Amsterdam naar Valpré is ongeveer 900 kilometer.

Op de donderdagavond van 11 juli wordt u vóór 19.00 uur verwacht zodat u gezamenlijk kunt deelnemen aan het diner. Vrijdagochtend 19 juli na het ontbijt is het vertrek.

Priesterretraite
Veel deelnemers doen ook graag mee met de jaarlijkse priesterretraite geleid door pater Wilkens in Thorn. Deze retraite valt in 2019 helaas gelijk met de priesterretraite, van 14 t/m 20 juli. We wijzen u er echter op dat Pater Wilkens ook een retraite in Kortemark, België, geeft van 21 t/m 30 juli 2019.

Prijs en opgave
Verblijf is zoals vermeld op basis van halfpension. Elke deelnemer krijgt een eigen kamer met douche en toilet. Deze reis kunnen we u aanbieden voor de prijs van slechts € 615. Opgave is mogelijk per e-mail via pklaver(AT)tiltenberg.org, met vermelding van uw adresgegevens en telefoonnummer tot uiterlijk 1 juni 2019. Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt. Voor verdere vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met de heer P. Klaver, organisator van de reis en medewerker van het Grootseminarie, telnr. 072-505 1288. Meer informatie vindt u ook op de hotelwebsite.

info

pklaver@tiltenberg.org
www.willibrordseminarie.nl

organisatieDe Tiltenberg
locatie1 chemin de Chalin, 69131 Ecully
plaatsLyon
doelgroepPriesters en religieuzen Priesters en religieuzen
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2020 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl