Contact: kinderenbiddenvoorkinderen@gmail.com www.kinderenbiddenvoorkinderen.nl

Start in oktober 2017 - Kinderen bidden voor oorlogsKinderen

Maryam uit Irak vraagt om gebed

Maryam is 12 en woont al ruim twee jaar in een vluchtelingenkamp in het noorden van Irak. De stad waar ze woonde is verwoest, maar zodra het veilig is hoopt ze samen met haar familie terug te kunnen gaan naar huis, of wat ervan over is. Daarom vraagt Maryam om gebed.

Dat wil Megin van 10 graag doen. Zij bidt in oktober elke dag een Tientje van de Rozenkrans voor haar, en voor de vele andere kinderen die leven in vluchtelingenkampen of oorlogsgebieden.

Luister naar het bijzondere verhaal van Maryam:

Om kinderen te helpen bidden

Het Weesgegroet wordt tien keer gebeden bij het Tientje van de Rozenkrans. Voor kinderen zijn daarvoor deze materialen:
Aanmelden

Gebed voor vrede gevraagd

We hopen dat heel veel kinderen het voorbeeld van Megin gaan volgen. Bidden voor vrede is het enige, maar ook het beste, dat kinderen kunnen doen om oorlogskinderen te helpen. Maria vroeg in 1917 in Fatima: “Bid iedere dag de Rozenkrans om de vrede voor de wereld en het einde van de oorlog te verkrijgen.”

De herderskinderen van Fatima deden dit elke dag. Francisco en Jacinta waren 10 en 9 jaar toen ze in de hemel werden opgenomen. Laten we aan hen vragen om het gebed van kinderen te ondersteunen:
Heilige Franciscus en Jacinta,
bid met ons mee voor vrede
en help ons vaak te bidden:
Onze Vader ...
Weesgegroet Maria (10x)
Amen
Vorig jaar hebben ruim 3.300 kinderen in oktober gebeden voor oorlogskinderen. Wilt u alvast diverse suggesties? Lees dan verder...Webpagina ter beschikking gesteld door Rkactiviteiten.nl / iMoose.nl / Wim Koopman