Contact: kinderenbiddenvoorkinderen@gmail.com www.kinderenbiddenvoorkinderen.nl


Materialen

Uitgangspunten voor een succesvolle activiteit met kindergebed zijn een laagdrempelige reden om deel te nemen (zoals kaarten maken), een kindvriendelijke uitwerking en liefst aanhaken bij bestaande structuren (zoals kinderwoorddienst, Communieles). Voor u die organiseert willen we behulpzaam zijn met allerlei materialen die eenvoudig aangepast kunnen worden voor lokaal gebruik.

Deze zijn gerubriceerd naar type activiteit. Mail i.g.v. vragen naar kinderenbiddenvoorkinderen@gmail.com.

Gebeden Rozenkrans Liedjes Verhalen Kleurplaten
 
Afbeeldingen Tegen kostprijs
bestellen
Zelf maken Draaiboek
kindermiddag
?

Materialen en suggesties voor de Rozenkrans met kinderen


Overige materialen

Carolushuis

Het Carolushuis van het Bisdom Roermond is een verzendhuis & winkel met een zuiver Rooms-katholiek goedgekeurd profiel. Het Carolushuis heeft als doel: het Rooms-katholieke geloof te verspreiden in geheel Nederland en Vlaanderen via verkoop van alle R.K. lectuur en media artikelen. Te bestellen via carolushuis.nl of telefonisch: tel. nr. 0475 - 386 825. De hoofdlocatie met het complete assortiment is gevestigd in Roermond in de Bisdomgebouwen aan de Swalmerstraat 100. Voor advies kunt u bellen, of mailen naar mevrouw Manders-Vos.

Speciaal voor Kinderen bidden voor kinderen heeft het Carolushuis uit het ruime assortiment een kleine selectie gemaakt van kinderbijbels en materialen die zij adviseert voor kinderen.

Kinderbijbels
4-7 jaar

Kinderbijbels
8-10 jaar

Cadeautjes
communicanten

Werkgroepen
communicanten / KWD

Waarom als parochie dit organiseren?

Bidden kan natuurlijk op vele manieren, maar het rozenkransgebed is het krachtigste gebed en het gebed van kinderen telt voor twee. In deze tijd kennen de meeste kinderen en ouders dit gebed niet meer. Deze zaterdagen van Kinderen bidden voor kinderen laten hen kennis maken hiermee op een kindvriendelijke manier, de aanwezigheid van (hopelijk veel) andere kinderen motiveert en het geeft ons als Kerk een kans om het bidden thuis te stimuleren.
Webpagina ter beschikking gesteld door Rkactiviteiten.nl / iMoose.nl / Wim Koopman