Vandaag is donderdag 21 februari  

categorie categorie Bedevaart
bedevaart
wanneerwoensdag 1 augustus 2018    Evangelie van 2018-08-01
 titelGabriëlparochie Didam naar Kevelaer
beschrijving

De Stichting Broederschap van Kevelaer (parochie H. Gabriël) organiseert op woensdag 1 augustus de jaarlijkse bedevaart naar Kevelaer. Die dag gaat de Broederschap met ruim 200 bedevaartgangers op weg naar Kevelaer.

Daags tevoren vertrekken er bovendien pelgrims vanuit de H. Gabriëlparochie per fiets en te voet naar Kevelaer. De volgende dag sluiten deze groepen zich aan bij de grote bedevaart.

Koorleden uit de gehele parochie vormen samen het Gabriëlkoor dat de vieringen muzikaal ondersteunt: zowel bij de Hoogmis, de kruisweg als het lof. Zo’n twintig leden van Harmonie de Club uit Didam zorgen voor de overige muzikale begeleiding.

info

www.parochiegabriel.nl/bedevaart-Kevelaer-parochie-h-gabriel.html

locatie
plaatsKevelaer (Duitsland)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2019 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl