Vandaag is donderdag 21 februari  

categorie categorie Bedevaart
bedevaart
wanneermaandag 30 t/m dinsdag 31 juli 2018    Evangelie van 2018-07-30
 titelBedevaart regio Gooi en Eemland naar Kevelaer
beschrijving

Maandag 30 juli vertrekt een groep pelgrims vanuit de parochie HH. Martha en Maria voor een tweedaagse bedevaart naar Kevelaer. Zij sluiten zich aan bij de bedevaart vanuit de regio Gooi en Eemland.

De bedevaart heeft als thema ‘Zoek vrede’ – op het programma staan deelname aan de intochtprocessie, diverse vieringen, in de middag de kruisweg en in de avond de lichtprocessie. “Het is niet altijd gemakkelijk om je eigen veilige plek los te laten, en je te richten tot de ander, ook al bedoelen we het allemaal goed. Misschien dat de bedevaart naar Kevelaer bij uitstek een moment is om de luiken bij elkaar te openen. Soms ontstaan op onverwachte momenten de prachtigste gesprekken. Je hart luchten, wat een opluchting kan dat zijn! Misschien in ons gebed bij God, bij Jezus, of zeker niet te vergeten bij Maria, ons aller moeder. Zij die ons het beste gunt en ons als een echte moeder nooit zal veroordelen. Vanuit Kevelaer krijgen we nu al de vredeswens van niemand minder dan Maria zelf, de troosteres der bedroefden, zij ziet naar ons uit, zij verwacht ons,” aldus de organisatie.

info

Anton Eek
(035) 538 94 74

Joke van den Breemer
(035) 60 20 206

Ria Wiegmans
(035) 60 19 209

Marga Zwanikken
(06) 14 63 53 06

locatie
plaatsKevelaer (Duitsland)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2019 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl