Vandaag is zondag 20 januari  

categorie categorie Bedevaart
bedevaart
wanneerzaterdag 7 juli 2018    Evangelie van 2018-07-07
begintijd08:00 uur
eindtijd16:00 uur
 titelFietsbedevaart Delft - Brielle
beschrijving

Op zaterdag 7 juli vindt opnieuw de nationale bedevaart naar Brielle plaats! Een plechtige herdenking van een tragische gebeurtenis: de marteldood van 19 katholieke geestelijken, vooral franciscanen. (De bedevaart zelf is vaak stiekem ook gezellig...)

Vanuit Den Haag en het Westland gaan groepen mensen op de fiets naar Brielle. Delft kan, met zijn lange franciscaanse traditie, eigenlijk niet achterblijven! Het is slechts 25 kilometer fietsen. Als we rond 08.00 uurvertrekken vanaf de Franciscus & Clarakerk, zijn we zeker op tijd voor de Mis van 11.00 uur, waarin de bisschop hoofdcelebrant zal zijn. De route gaat dwars door Midden-Delfland heen.

We hopen rond deze tijd aan te komen:

  • 08.10 Den Hoorn (nog 23 km)
  • 08.25 Schipluiden (nog 20 km)
  • 08.50 Maasland (nog 13 km)

Fiets je ook mee?

info

Eli Stok
www.facebook.com/cornelis.stok

locatie
plaatsBrielle (Zuid-Holland)
postcode32
bisdomRotterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2019 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl