Vandaag is zondag 20 januari  

categorie categorie Bedevaart
bedevaart
Bisdom Haarlem-Amsterdam
(B Haarlem)

Bisdom Haarlem-Amsterdam

Website

Postbus 1053
2001 BB Haarlem

Leidsevaart 146
2014 HE  Haarlem

tel (023) 5112 600
fax (023) 5112 629

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneermaandag 2 t/m woensdag 4 juli 2018    Evangelie van 2018-07-02
 titelBedevaart naar Kevelaer
beschrijving

De jaarlijkse bedevaart vanuit Bisdom Haarlem-Amsterdam naar Onze Lieve Vrouw van Kevelaer zal dit jaar plaatsvinden van maandag 2 t/m woensdag 4 juli. De bedevaart wordt begeleid door meerdere priesters en diakens uit ons bisdom zoals de pastores Eric van Teijlingen, Eugène Jongerden en Jan van der Plas. Gaat u met ons mee?

Programma

Op 2 juli 2018 wordt vertrokken vanuit Alkmaar, Amsterdam (Sloterdijk), Amstelveen, Beverwijk, Haarlem, Heemstede, Heiloo, Langedijk, Volendam. Het programma in Kevelaer omvat een openingslof en intochtprocessie, waarna de bedevaartskaars aan Maria wordt aangeboden. De dag wordt afgesloten met een eucha­ris­tie­vie­ring in de Kaarsenkapel.

Op dinsdag wordt ’s ochtends de kruisweg overwogen en is er ’s middags volop aandacht voor Maria met het rozenkransgebed en een Maria-uurtje. ’s Avonds is er een heilige Mis, die wordt opge­luisterd door het koor en orkest van de basiliek van Kevelaer, met aansluitend de lichtprocessie.

Op de laatste dag sluiten we af met een mooie afscheids­viering. Aan het begin van de avond bent u weer thuis. Het bedevaart­programma kent voldoende ruimte voor de gezellige winkeltjes en terrasjes van Kevelaer.

info

Dea Broersen
06 - 250 214 17
dea.broersen@gmail.com

Yvonne van Stiphout-Boos
06 - 222 48 723
yvansb2@hotmail.com

organisatieBisdom Haarlem-Amsterdam
locatie
plaatsKevelaer (Duitsland)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2019 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl