Vandaag is donderdag 17 januari
Dag van het Jodendom
 

categorie categorie processie
processie
wanneerzondag 20 mei 2018    Evangelie van 2018-05-20
(1e Pinksterdag)
begintijd14:45 uur
 titelGrote / Gilde Processie OL Vrouw van Ommel
beschrijving

Op zondag­middag 20 mei 2018, Eerste Pinksterdag, wordt om 14.45 uur de ‘Grote / Gilde Processie’ gehouden.

Voorheen hadden we in Ommel op Hemelvaartsdag de ‘Gildeprocessie’ met de gilden uit Kring Peelland én op de derde zondag van mei de ‘Grote Processie’. Nu zijn beide processies samen­gevoegd om te komen tot één mooie ‘Grote / Gilde Processie’! Deze processie zal altijd plaatsvinden op de derde zondag van mei.

Om 14.45 uur start de processie bij Gemeen­schapshuis ‘De Kluis’, opdat de processie rond 15.00 uur arriveert op het kerkplein waarna een Plechtig Lof wordt gevierd.

info

www.mariavanommel.nl

locatieO.L. Vrouw Presentatiekerk, Marialaan 16
plaatsOmmel (Noord-Brabant)
postcode57
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2019 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl