Vandaag is donderdag 21 februari  

categorie categorie Bezinning
bezinning
wanneervrijdag 13 t/m zondag 15 april 2018    Evangelie van 2018-04-13
 titelRoepingenweekend - De kans van je leven 6
beschrijving

In België is een initiatief gelanceerd van zes verschillende religieuze gemeenschappen waarbij jonge vrouwen (20 t/m 40 jaar) worden uitgenodigd om mee te leven en nader kennis te maken.

Wie zich aangesproken voelt, kan in een van deze 6 religieuze gemeenschappen van vrijdag 13 april tot zondag 15 april een weekend lang meeleven en kennismaken. Als je twijfelt waar je het best aansluit, staat onderstaand team paraat om je te helpen oriënteren. De kans van je leven om te weten te komen of deze levenskeuze jou gelukkig kan maken.

In elke provincie is er minstens één plek te vinden waar je als zoekende jonge vrouw terecht kunt bij religieuzen die je willen helpen om je roeping te onderscheiden.

Bijdrage
€ 50 voor wie werkend is
€ 40 voor wie student is of geen werk heeft
(is dit moeilijk haalbaar voor jou? Aarzel niet dit te zeggen en weet je toch welkom!)

Locaties

info

www.kerknet.be/kerknet-redactie/artikel/kan-jij-gelukkig-zijn-een-klooster-twijfel-niet-ontdek-het
www.facebook.com/dekansvanjeleven

locatie
plaatsHasselt (België)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2019 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl