Vandaag is zondag 20 januari  

categorie categorie Bedevaart
bedevaart
Bisdom Haarlem-Amsterdam
(B Haarlem)

Bisdom Haarlem-Amsterdam

Website

Postbus 1053
2001 BB Haarlem

Leidsevaart 146
2014 HE  Haarlem

tel (023) 5112 600
fax (023) 5112 629

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzaterdag 17 maart 2018    Evangelie van 2018-03-17
(St. Patricks Day)
begintijd19:30 uur
 titelStille Omgang Jongerenprogramma
beschrijving

Het jongerenprogramma van de Stille Omgang in Amsterdam zal dit jaar plaatsvinden op zaterdag 17 maart vanaf 19.30 uur, in de Mozes & Aäronkerk, met als thema ‘Everlasting’. Wat vind jij belangrijk in het leven? Welke zaken zijn eigenlijk van blijvende waarde? En hoe zit dat met de hemel?

Ook dit jaar staan een inspirerend hoofdprogramma, vijf deelprogramma’s om uit te kiezen, en de Heilige Mis met Mgr. Punt (de bisschop van Bisdom Haarlem-Amsterdam) weer op de planning. Aan het eind van de avond gaan we samen de Stille Omgang lopen door Amsterdam.

Je kunt je aanmelden (niet verplicht, maar wordt wel gewaardeerd!) door een mailtje te sturen. De H.Mis is vrij toegankelijk, de kosten van de rest van het programma zijn € 8 p.p.

Heb je vragen of zou je meer informatie willen? De organisatie van het SO-programma helpt je graag verder! Stuur een e-mail met jouw vraag of vragen naar info@stille-omgang.nl , of stuur ons hier op Facebook een berichtje.

Je kunt ons verder volgen op Twitter & Instagram @StilleOmgang en met de hashtag #SO18.

info

info@stille-omgang.nl
aanmelding@stille-omgang.nl
www.stille-omgang.nl/jongeren
www.sojongeren.nl

organisatieBisdom Haarlem-Amsterdam
locatieMozes en AƤronkerk, Waterlooplein 207
plaatsAmsterdam (Noord-Holland)
postcode10
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2019 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl