Vandaag is donderdag 17 januari
Dag van het Jodendom
 

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
Encounter

Encounter

Website E-mail

Encounter organiseert weekends waarin partners de kans gegeven wordt elkaar openhartig te ontmoeten om daardoor hun relatie te verdiepen en te verstevigen. Tevens worden weekend voor jongeren en alleenstaanden georganiseerd.

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzondag 20 t/m maandag 21 mei 2018    Evangelie van 2018-05-20
(1e Pinksterdag)
 titelHaarlems Weekend *VOL*
beschrijving

De inhoud van dit Haarlems Weekend is gelijk aan de andere Encounter Weekenden maar als deelnemer slapen jullie gewoon thuis, in je eigen bed.
Je kunt je daarom uitsluitend voor dit mei weekend inschrijven als je in een straal van +- 20 km rond Haarlem woont. Zeg van IJmuiden tot Leimuiden en van Zandvoort tot Amsterdam.

De prijs is om die reden ook lager dan het Encounter Weekend met overnachting, namelijk € 195 per stel.

Het weekend wordt gegeven in de Zocherlounge in Bloemendaal. Een prachtig gerestaureerd monumentaal kerkgebouw gelegen aan de rand van de Kennemer duinen. Een plek waar je in alle rust aan jezelf en jullie communicatie kunt werken. Ontbijt, lunch en diner, voor alles wordt gezorgd, je hebt nergens omkijken naar.

In de pauzes is er gelegenheid om even een wandeling te maken in de duinen.

info

www.encounter.nl
www.facebook.com/EncounterNL

organisatieEncounter
locatieZocherlounge, Zocherlaan 1
plaatsBloemendaal
postcode52
bisdomDen Bosch
doelgroepGezin Gezin
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2019 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl