Vandaag is zondag 17 februari  

categorie categorie Conferentie
conferentie
Bisdom Rotterdam
(B Rotterdam)

Bisdom Rotterdam

Website E-mail

Bisdombureau
Koningin Emmaplein 3
3016 AA Rotterdam

tel (010) 281 51 71

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneervrijdag 2 maart 2018    Evangelie van 2018-03-02
 titelLaurentiusconferentie
beschrijving

Op vrijdag 2 maart gaat de Laurentiusconferentie over gebed als motor van diaconie. De Laurentiusconferentie sluit op deze manier aan bij het diocesane Jaar van Gebed.

In de Laurentiusconferentie gaan deelnemers in vier rondes met elkaar in gesprek. Het gaat erom dat ieder een bijdrage geeft om een goed zicht te krijgen op wat aan de orde is in een bepaalde thematiek.

De thema’s van de Laurentiusconferentie hebben altijd te maken met wat mensen raakt in hun samenleven. “Thema’s die raken aan een menswaardige samenleving, waarbij de Kerk als netwerk van liefde kan bijdragen aan een beschaving van liefde”, aldus Mgr. Van den Hende in de video ‘Zo werkt de Laurentusconferentie’.

Deelname aan de Laurentiusconferentie is op uitnodiging.

info

l.stalmeier@bisdomrotterdam.nl
www.bisdomrotterdam.nl

organisatieBisdom Rotterdam
locatie
plaatsonbekend
doelgroep

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2019 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl