Vandaag is donderdag 17 januari
Dag van het Jodendom
 

categorie categorie Bedevaart
bedevaart
wanneerzondag 22 april 2018    Evangelie van 2018-04-22
 titelDagbedevaart Beauraing
beschrijving

N.B.C. Pro Maria afdeling bisdom Den Bosch organiseert een vierdaagse bedevaart van 21 t/m 24 april 2018 met extra zorg naar het Belgische bedevaartplaatsje Beauraing met begeleiding van een priester. Er is goede medische begeleiding aanwezig. Aan deze bedevaart kunnen ouderen, zieken, gehandicapten, en gezonde pelgrims deelnemen. Tevens is er een dagbedevaart op zondag 22 april.

Vierdaagse bedevaart

De bedevaart van 21 t/m 24 april 2018 heeft de opstapplaatsen Schaijk en Eersel. Helmond is opstapplaats bij voldoende deelnemers.

Programma
Dagelijks H. Mis, rozenhoedje, DVD over Beauraing, Mariahulde, lof, en de persoonlijke zegen met het H. Sacrament, show van MarieChristien, gezellige ontspanningsavonden, en Mariawake met handoplegging. Ook kunt u op eigen gelegenheid de kruisweg bekijken, de bloedreliek van de H. Paus Johannes Paulus II vereren in de crypte St Jean in de tuin der verschijningen, het Mariaal museum bezoeken en de graven van de zieners. Stille aanbidding is dagelijks mogelijk vanaf 14.00 uur in de kapel.

Het accueil waar we verblijven, naast de tuin der verschijningen, heeft kamers voor 1 of 2 personen. Inschrijving tot deelname is mogelijk tot zes weken voor de bedevaart. Bij de reissom zijn inbegrepen de heen- en terugreis van de centrale opstapplaats naar Beauraing, volledig pension, een ongevallen/ziekte- en reisverzekering, bijdrage om verblijf en vervoer voor vrijwilligers van het medisch team te betalen. Reissom vanaf € 280,- p.p.

Dagbedevaart zondag 22 april

De dagbedevaart op zondag 22 april 2018 heeft de opstapplaatsen Nijmegen, Mill, Helmond, Eersel, en grensovergang Bergeijk.

Programma
Hoogmis met zegening van de processiekaars 11.00 uur, DVD over Beauraing, Mariahulde, lof, en de persoonlijke zegen met het H. Sacrament 14.30 uur. U kunt desgewenst een diner bestellen. Ook kunt u op eigen gelegenheid het heiligdom ontdekken en het dorpje. Er wordt een gewone bus ingezet. Reissom € 35,- p.p.

Bedevaartplaats Beauraing
Beauraing is een bedevaartplaatsje aan de rand van de Belgische Ardennen. In een meidoornstruik verscheen Maria vanaf 29 november 1932, 33 maal aan 5 kinderen. Maria, de moeder met het Gouden Hart, vroeg om gebed en beloofde aan zieken en bedroefden hulp en troost. Beauraing is rust, vrede en zorg voor elkaar. “Dat men hier op bedevaart kome.” Het is een uitdrukkelijke wens van de Heilige Maagd met het Gouden Hart. Vergeet niet op de wens van Maria in te gaan!

Tot in Beauraing?

info

N.B.C. Pro Maria
mw R. Senders
(0497) 68 22 96
nbcpromaria.weebly.com
home.kpn.nl/m.de.wit-ssc

locatie
plaatsBeauraing (België)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2019 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl