Vandaag is zondag 18 november  

categorie categorie Festiviteit
festiviteit
Bisdom Roermond
(B Roermond)

Bisdom Roermond

Website E-mail

Postbus 980
6040 AZ  Roermond

Bisschopshuis
Paredisstraat 10
6041 JW Roermond

tel (0475) 386 888

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzaterdag 9 december 2017    Evangelie van 2017-12-09
begintijd10:30 uur
 titelAfscheid Mgr. Wiertz
beschrijving

Op zaterdag 9 december 2017 is het officiële afscheid van Mgr. Wiertz. Om 10.30 uur is er dan een pontificale eucharistieviering in de Sint-Christoffelkathedraal in Roermond. Hoofdcelebrant en predikant is dan kardinaal Wim Eijk. Ook andere bisschoppen zullen hierbij aanwezig zijn. Priesters en diakens van het bisdom worden uitgenodigd om te concelebreren of assisteren.

Naast een aantal genodigden, zijn bij deze eucharistieviering alle belangstellenden van harte welkom. Aansluitend is er tijdens een receptie in TheaterHotel De Oranjerie gelegenheid om de bisschop persoonlijk de hand te schudden.

info

www.bisdom-roermond.nl

organisatieBisdom Roermond
locatieSint-Christoffelkathedraal, Grote Kerkstraat 2
plaatsRoermond (Limburg)
postcode60
bisdomRoermond
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2018 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl