Vandaag is dinsdag 22 mei  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
Kerk in Nood (ACN Nederland)
(Kerk in Nood)

Kerk in Nood (ACN Nederland)

Website E-mail

Kerk in Nood ondersteunt christenen over de hele wereld waar zij worden vervolgd of onderdrukt of waar zij in pastorale nood zijn.

Peperstraat 11-13
5211 KM  's-Hertogenbosch
(073) 613 08 20
info@kerkinnood.nl
www.kerkinnood.nl

Abdij van Park 5
B-3001 Leuven
016/39 50 50
info@kerkinnood.be
www.kerkinnood.be

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzondag 11 maart    Evangelie van 2018-03-11
(Zondag Laetare)
 titelRen voor Iraakse Christenen
beschrijving

Kerk in Nood organiseert een sponsoractie tijdens de City Pier City Loop - halve marathon in Den Haag en Scheveningen. De opbrengst is voor Iraakse christenen.

Ruim 12.000 huizen van Christenen in Irak werden door terroristen van Islamitische Staat vernietigd sinds de verovering van de Nineveh-vlakte. Velen vluchtten en vonden opvang in Erbil, een stad in het Koerdische Noord-Irak. Nu IS bijna uit Mosoel is verjaagd willen ze weer terug naar de dorpen waar ze zijn opgegroeid, hun thuis.

Met jouw inzet kunnen zij terugkeren. Een minimumbedrag is er niet, we vragen alleen of je in je eigen netwerk sponsors wilt zoeken. Om je een idee te geven; bij de editie van 2017 hebben de lopers gemiddeld € 1.000 per persoon opgehaald voor kinderen in Syrië. We hebben een ‘toolkit’ met tips om je te helpen bij de werving van sponsors. Daarnaast voorzien we je uiteraard van actuele informatie over het project zodat je goed op de hoogte bent waarvoor je loopt. Uiteindelijk is jouw enthousiasme echter bepalend!

Hoe?
Schrijf je in als deelnemer van Team Kerk in Nood middels het aanmeldformulier op de website. Met je inschrijving doneer je zelf éénmalig 20 euro. Zodra we je inschrijving hebben ontvangen krijg je een link naar je eigen actie pagina op www.4just1.com. ;Op deze pagina kunnen vrienden, familie en anderen jouw persoonlijke motivatie lezen en heel eenvoudig een online donatie geven.

Wat krijg je van ons?

  • Een officieel startbewijs van de CPC Loop op 11 maart 2018 in Den Haag en Scheveningen
  • De gravure van je naam en eindtijd op de medaille
  • Een Kerk in Nood hardloop t-shirt met opdruk (op de rug)
  • Uitnodiging voor een groepstraining in januari. Deze training wordt verzorgt door een professioneel hardloop instructeur
  • Uitnodiging voor een gezamenlijke maaltijd na afloop van de halve marathon
  • Hulp bij je sponsoractie

Wat heb je zelf nodig:

  • Een gezonde basisconditie
  • Hardloopschoenen en sportkleding
  • Tijd om te trainen
  • Tijd en de wil om sponsors te zoeken, dat Iraakse Christenen kunnen terugkeren. 

Nog niet helemaal in vorm?
We gaan er vanuit dat je in goede gezondheid verkeerd en een redelijke basisconditie hebt. Gemiddeld kun je in 4 tot 5 maanden voldoende getraind zijn voor een halve marathon. Deelname is op eigen risico, maar natuurlijk helpen we je graag aan advies voor een degelijke voorbereiding.

Ontmoet je teammaatjes online op de Facebook Community
Indien je lid van Facebook bent kun je deelnemen aan een besloten community (groep). Hier ontmoet je je teammaatjes. Het is een perfect platform om ervaringen uit te wisselen en elkaar te motiveren!

Inschrijven
Inschrijven kan tot 1 december 2017 via de website.

info

kerkinnood.nl/over-ons/agenda/ren-voor-iraakse-christenen

organisatieKerk in Nood (ACN Nederland)
locatie
plaatsDen Haag (Zuid-Holland)
postcode25
bisdomRotterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2018 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl