Vandaag is maandag 25 juni  

categorie categorie Conferentie
conferentie
wanneerzaterdag 7 oktober 2017    Evangelie van 2017-10-07
(Heilige Maagd Maria van de Rozenkrans)
begintijd10:00 uur
 titelGroene Kerkendag
beschrijving

De GroeneKerkenactie biedt een inspirerende dag vol spraakmakende sprekers en workshops voor iedereen die door het geloof gemotiveerd is om te zorgen voor onze naaste en de schepping. Diverse kerken presenteren hun duurzame acties en aan het einde van het programma (bekijk het programma) kun je met een hapje en een drankje ideeën op doen hoe je jouw kerk groener kunt maken bij de markt van duurzame producten en initiatieven.

De GroeneKerkendag vindt plaats op 7 oktober plaats in de Inham aan de Hamseweg 40 te Amersfoort (Hoogland). Aanvang 10.00 uur.

Programma

Ontvangst: 09.30 – 10.00
met fairtrade koffie en thee

Deel I: 10.00 – 11.30
Tijdens dit plenaire gedeelte spreekt Adrian de Groot Ruiz, directeur True Price over de ware prijs van eerlijke producten, presenteren nieuwe Groene Kerken zichzelf en hun initiatieven en kun je genieten van een muzikaal optreden.

Deel II : vanaf 11.30
Elke bezoeker krijgt de mogelijkheid 2 workshops te volgen (zie onderstaand)

Deel III: vanaf 15.30
Markt waarin duurzame initiatieven en acties worden getoond onder het genot van een hapje en drankje

De kosten voor deze dag bedragen € 10 en zijn inclusief een biologische lunch.

info

hvanderhorst@tear.nl
www.groenekerken.nl

locatieInham, Hamseweg 40
plaatsAmersfoort (Utrecht)
postcode38
bisdomUtrecht
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2018 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl