Vandaag is dinsdag 23 oktober  

categorie categorie Bedevaart
bedevaart
Stichting Pelgrimswegen & Voetpaden
(SPV)

Stichting Pelgrimswegen & Voetpaden

Website E-mail

De Stichting Pelgrimswegen & Voetpaden organiseert enkele keren per jaar een groepswandeling naar pelgrimsoorden en andere bijzondere plaatsen in en om Zuid-Limburg.

Wittemer Allee 32
6286 AB  Wittem

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzondag 17 december 2017    Evangelie van 2017-12-17
(3e zondag vd Advent - Gaudete)
 titelMargraten/Noorbeek/Val Dieu - Banneux
beschrijving

Onze ‘klassieker’ start in groepjes in Margraten (42 km) tussen 7.00 en 7.30 uur; in Noorbeek (36 km) tussen 7.45 en 8.15 uur en in Val Dieu (25 km) tussen 10.00 en 10.30 uur. Bezinning in kerkje Noblehaye voor passerende pelgrims. Om 17.30 uur viering in Banneux met muzikale begeleiding. Voor busvervoer terug (om 20.00 uur) is het noodzakelijk een buskaartje via internet te kopen! Zie t.z.t. de SPV-website.

info

www.spvlimburg.nl

organisatieStichting Pelgrimswegen & Voetpaden
locatie
plaatsMargraten (Limburg)
postcode62
bisdomRoermond
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2018 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl