Vandaag is zondag 18 november  

categorie categorie Bezinning
bezinning
wanneermaandag 4 t/m zaterdag 9 december 2017    Evangelie van 2017-12-04
 titelWeek van het Leven
beschrijving

Vorig jaar is de eerste Week van het Leven georganiseerd door het Platform Zorg voor het Leven. We mogen terugkijken op een drukke, maar heel mooie week vol activiteiten. Het gesprek over abortus is gevoerd, mede dankzij u. Gedurende de week werd Nederland weer bepaald bij het feit dat maar liefst 1 op de 7 zwangerschappen in abortus eindigt. Veel mensen hebben ook deelgenomen aan activiteiten, zoals het Uur van licht en de videocompetitie. Verscheidene organisaties hebben nieuwe vrijwilligers mogen verwelkomen.

Het was voor het eerst dat al deze organisaties zo krachtig hebben samengewerkt. Het maatschappelijk debat over abortus moét gevoerd worden. Omdat ook het prille menselijk leven bescherming verdient. Daar gaan we graag samen mee verder!

Ook dit jaar is er weer een Week van het Leven, deze zal gehouden worden in de week van D.V. 4 tot en met 9 december. De verschillende organisaties zullen afzonderlijk eigen activiteiten ontwikkelen in die week. Gezamenlijk wordt weer gestreefd om in die week radiospotjes uit te zenden.

De Week zal worden afgesloten met de Mars voor het Leven. Dit jaar op het Malieveld. Ons verlangen is dat we dan geen 30.000 lichtjes bij elkaar hebben maar 30.000 mensen. Voor elk geaborteerd kindje één persoon die meeloopt.

info

www.schreeuwomleven.nl
www.weekvanhetleven.nl

locatie
plaatsNederland
doelgroep

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2018 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl