Vandaag is zaterdag 21 april  

categorie categorie Retraite
retraite
wanneermaandag 3 t/m donderdag 6 juli 2017    Evangelie van 2017-07-03
(Heilige Thomas)
 titelJubileumretraite Vereniging Latijnse Liturgie
beschrijving

Vanwege haar vijftigjarig bestaan organiseert de Vereniging voor Latijnse Liturgie deze zomer een jubileumretraite. Deze retraite vindt plaats van maandag 3 juli t/m donderdag 6 juli 2017 in het retraitehuis Ludgerirast van de Benedictijner abdij Gerleve nabij Billerbeck in Duitsland, zo’n 40 km over de grens bij Enschede.

De retraite zal geleid worden door de eerwaarde heer P. François uit Antwerpen, bestuurslid van de Vereniging. De kosten bedragen € 180 voor een eenpersoonskamer en maaltijden.

Wie wil deelnemen, wordt gevraagd zich uiterlijk 12 juni aan te melden door een e-mailbericht te sturen naar s.harperink@home.nl . Voor vragen kunt u ook via dit mailadres contact zoeken of bellen naar 06-29202341.

info

(06) 29 20 23 41
s.harperink@home.nl
www.latijnseliturgie.nl/nieuws/jubileumretraite

locatieRetraitehuis Ludgerirast van de Benedictijner abdij Gerleve, Gerleve 1, Billerbeck
plaatsBillerbeck (Duitsland)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2018 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl