Vandaag is vrijdag 26 april  

categorie categorie Festiviteit
festiviteit
Gemeenschap Emmanuel
(Emmanuel)

Gemeenschap Emmanuel

Website E-mail

De Gemeenschap Emmanuel
is een katholieke Gemeenschap
waarin alle levensstaten
vertegenwoordigd zijn
(gehuwden, ongehuwden,
mannelijke en vrouwelijke
toegewijden in het celibaat)
en kent een spiritualiteit
van aanbidding, compassie
en evangelisatie.

Nederland
info@emmanuelnederland.nl
www.emmanuelnederland.nl

België
info@emmanuelvlaanderen.be
www.emmanuelvlaanderen.be

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerdinsdag 1 t/m zaterdag 5 augustus 2017    Evangelie van 2017-08-01
 titelOpen Air Festival Altötting
beschrijving

Het is alweer bijna een jaar geleden dat we met z’n allen terugkwamen van een geweldige WJD reis te Krakau! Dit jaar is er geen WJD, maar niet getreurd, er is wel een internationaal OPEN AIR FESTIVAL van 1-5 augustus 2017 in Altötting!

Met programma’s als praises, interessante teachings, concerten, gebed en natuurlijk de nodige ontspanning! Vergeet niet de geweldige internationale ontmoetingen met andere tieners/jongeren! Kortom, put on your shoes en ga met ons mee!

Leeftijd
Van 15-30 jaar. Er loopt een tienerprogramma van 15-17 jaar en een jongerenprogramma van 18-30 jaar. Dit programma is Duits/Engels en zal vertaald worden.

Vervoer
Op 1 augustus zullen we vanuit Tilburg met een touringbus vertrekken. We zakken iets af naar de Belgische grens waar we samen met de Vlaamse jongeren/tieners verder reizen naar Altötting. De reis zal ongeveer 12 uur duren. Op 5 augustus in de loop van de ochtend vertrekken we weer en zullen ’s avonds in Tilburg aankomen. Mocht je nog een slaapplekje nodig hebben (voor of na de reis) dan proberen we dat te regelen.

Overnachting
Om het zo goedkoop mogelijk te houden overnachten we in gymzalen. De tienerleiding zal hier ook overnachten.

Maaltijden
Eenmaal in Altötting aangekomen, ontvang je voor al die dagen bonnen waarmee je maaltijden kan halen. Samen eten in het gras onder de bomen of misschien toch liever overdekt in een tent?  Ben je vegetarisch of heb je een speciaal dieet? Geef dit aan bij de aanmelding!

Kosten:
€ 250 All in! (Busreis, deelname, overnachting en maaltijden.)

Waarom Altötting?
Altötting, stadje in Beieren vlak boven de Chiemsee en is in Duitsland één van de bekendste Maria-bedevaartplaatsen. Het is een mooi stadje dat al meer dan 500 jaar pelgrims trekt. Ervaar de genade van Altötting samen met alle anderen!

Aanmelding tot 10 juli.

info

(085) 273 17 30
info@emmanuelnederland.nl
www.emmanuelnederland.nl

organisatieGemeenschap Emmanuel
locatie
plaatsAltötting (Duitsland)
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl