Vandaag is donderdag 21 juni  

categorie categorie Liturgie
liturgie
Priester- en Diakenopleiding Bovendonk
(Bovendonk)

Priester- en Diakenopleiding Bovendonk

Website E-mail

Bovendonk is een unieke en zelfstandige rooms-katholieke priester- en diaken- opleiding onder verantwoordelijkheid van de bisschop van Breda.

Ze is uniek omdat ze een opleiding in deeltijd is voor mannen die vanuit hun beroep priester of permanent diaken willen worden.

Hofstraat 8 4741 AK Hoeven (0165) 504 277

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzondag 21 mei 2017    Evangelie van 2017-05-21
begintijd15:00 uur
eindtijd16:30 uur
 titelDiakenwijding Ronald den Hartog
beschrijving

De diakenwijding van Ronald den Hartog vindt plaats op zondag 21 mei te Bovendonk, de priester- en diakenopleiding van het bisdom Breda, waar Den Hartog studeert. Bovendonk is een opleiding in deeltijd voor mannen die vanuit hun beroep priester of permanent diaken willen worden. Den Hartog wordt tot transeunt diaken gewijd: de laatste stap op weg naar de priesterwijding.

info

www.aartsbisdom.nl

organisatiePriester- en Diakenopleiding Bovendonk
locatieBovendonk, Hofstraat 8
plaatsHoeven (Noord-Brabant)
postcode47
bisdomBreda
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2018 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl