Vandaag is maandag 18 juni  

categorie categorie Muziek
muziek
Bisdom Rotterdam
(B Rotterdam)

Bisdom Rotterdam

Website E-mail

Bisdombureau
Koningin Emmaplein 3
3016 AA Rotterdam

tel (010) 281 51 71

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzaterdag 25 maart 2017    Evangelie van 2017-03-25
(Aankondiging van de Heer)
 titelDiocesane scratchdag - gezangen Paastijd
beschrijving

Op zaterdag 25 maart a.s. is er van 09.30-15.00 uur in de Kerk van de HH. Benedictus en Bernadette, Winston Churchilllaan 372 te Rijswijk een scratchdag voor gemengde koren.

Er worden nieuwe meerstemmige gezangen voor de paastijd ingestuurd, gecomponeerd door Jaco van Leeuwen, met medewerking van de Kathedrale HH. Laurentius en Elisabeth Cantorij onder leiding van Marc Schaap en organist Aart de Kort. De scratchdag wordt afgesloten met een kort concert door de Kathedrale Cantorij.

De scratchdag wordt georganiseerd door de Diocesane Instelling St.-Gregorius van het bisdom Rotterdam. Aan de deelname zijn geen kosten verbonden.

Aanmelding
secretaris.disg@bisdomrotterdam.nl

Onder vermelding van  uw naam, adres en woonplaats en het aantal deelnemers per stemsoort (sopraan, alt, tenor en bas).

Na aanmelding ontvangt u digitaal alle partituren, zodat u een en ander vooraf kunt voorbereiden, alsmede het programma van de scratchdag.

info

secretaris.disg@bisdomrotterdam.nl

organisatieBisdom Rotterdam
locatieHH. Benedictus en Bernadettekerk, Sir Winston Churchilllaan 372
plaatsRijswijk (Zuid-Holland)
postcode22
bisdomRotterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2018 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl