Vandaag is maandag 18 juni  

categorie categorie Lezing
lezing
wanneerdinsdag 21 maart 2017    Evangelie van 2017-03-21
begintijd19:30 uur
eindtijd21:00 uur
 titelLezing - Christelijke spiritualiteit
beschrijving

Voor iedereen die zich wil verdiepen in wat geloof en spiritualiteit in deze tijd voor Christenen kunnen inhouden, verzorgt mgr. drs. Joris Schröder, emeritus vicaris-generaal, drie inleidingen met mogelijkheid tot uitwisseling over Christelijke spiritualiteit: verkenning – verheldering – verdieping. 

De inleidingen worden gegeven op drie dinsdagavonden van 19.30 tot 21.00 uur:

  • 24 januari 2017
  • 21 februari 2017
  • 21 maart 2017

Ze vinden plaats in het Sint-Jansmuseum ‘De Bouwloods’, Torenstraat 16 te ’s-Hertogenbosch. Tijdens de eerste avond gaat mgr. Schröder in op Spiritualiteit: een zoektocht naar geluk. Elke avond wordt een leestekst uitgereikt voor bestudering thuis.

Opgave: graag per e-mail.

info

communicatie@mariajohannes.nl
www.mariajohannes.nl

locatieSint-Jansmuseum De Bouwloods, Torenstraat 16
plaatsDen Bosch (Noord-Brabant)
postcode52
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2018 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl