Vandaag is woensdag 23 mei  

categorie categorie Reis
reis
wanneerzaterdag 16 t/m donderdag 28 september 2017    Evangelie van 2017-09-16
 titelWandeltocht - van La Verna naar Assisi
beschrijving

Cor Kuyvenhoven, ervaren pelgrim, bevlogen verhalenverteller en lid van de Franciscaanse Beweging, organiseert ook dit jaar weer enkele interessante pelgrims-tochten. In de prijzen is alles inbegrepen. Bij elke tocht wordt de bagage voor u vervoerd.

Kernwoorden: wandelen - ontmoeten - verhalen - verbinden.

In de kleine groep van hooguit 10 deelnemers ontstaan vaak boeiende gesprekken, die nog lang nadat het hotel is bereikt, doorgaan.

Wandeltochten 2017

  • Het Peerkepad: Van 3 – 11 juni lopen we van Zuid-Limburg naar de Maasvallei, door België en terug de brabantse Kempen in. We lopen in het spoor van Peerke Donders, iemand die veel voor de melaatsen in Suriname heeft betekend. Veel aandacht onderweg voor cultuur, historie en de zeven werken van barmhartigheid.
    Data: 3 t/m 11 juni 2017
  • Lopen in Italië, van La Verna naar Assisi. Lopend daar waar de patroonheilige van Italië en lichtend voorbeeld voor de huidige paus ooit liep, lopen wij nu ook. We zien kleine kloostertjes (La Verna, Montecasale, Gubbio) en genieten van het schitterende umbrische landschap. Een relatief zware tocht maar heel erg de moeite waard.
    Data: 16 t/m 28 september 2017
  • In de voetsporen van Franciscus van Assisi: Loop door de straten van Assisi en luister naar de verhalen van uw gids: Franciscus, Clara en hun tijd gaan voor u leven! Na enkele dagen in de stad gaan we Franciscus als het ware achterna. U ervaart de stilte onderweg en de sfeer in de kloosters van San Damiano, Portiuncula, la Foresta, Greccio (met de levende kerststal!) en Fonte Colombo. Overnachten doen we in kloosters en goede hotels.
    Data: 2 t/m 11 oktober 2017

info

deverbinding@zeelandnet.nl
www.tevoetisgoed.nl

locatie
plaatsItalië
bisdomRoermond
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2018 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl