Vandaag is donderdag 21 juni  

categorie categorie Bedevaart
bedevaart
Bisdom Breda
(B Breda)

Bisdom Breda

Website E-mail

Postbus 90189
4800 RN Breda

Veemarktstraat 48
4811 ZH Breda

tel (076) 522 34 44
fax (076) 521 62 44

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzaterdag 6 t/m zondag 7 mei 2017    Evangelie van 2017-05-06
begintijd09:00 uur
eindtijd19:00 uur
 titelJongerenbedevaart naar Banneux
beschrijving

In de meimaand van 2017 wordt er door Bisdom Breda een jongerenbedevaart georganiseerd naar het Maria heiligdom in Banneux (BE), en wel op zaterdag 6 en zondag 7 mei.

De jongerenbedevaart is bedoeld voor jongeren van 16-30 jaar oud, en zal (naast het aparte jongerenprogramma) gedeeltelijk aansluiten bij de Triduüm bedevaart die vanuit de Caritas Banneux Bisdom Breda wordt aangeboden. Het wordt een geweldig weekend van ontmoeting, geloofsverdieping, gebed, actie, en gezelligheid.

We vertrekken op zaterdagochtend vroeg en zijn zondagavond weer terug. De reis zal plaatsvinden middels een carpoolsysteem. De totaalprijs is € 40 per persoon (incl. overnachting, maaltijden, reiskosten).

info

sintfranciscuscentrum.nl/jongeren/jongerenbedevaart-banneux

organisatieBisdom Breda
locatie
plaatsBanneux (België)
bisdomBreda
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2018 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl