Vandaag is maandag 12 augustus  

categorie categorie Conferentie
conferentie
wanneervanaf zaterdag 23 februari 2008    Evangelie van 2008-02-23
 titelHoe ga je om met schuldgevoelens?
beschrijvingVrouwZijn-dagen 2008 in Zwolle, Drachten of Rotterdam

De Evangelische Omroep organiseert dit voorjaar drie VrouwZijn-dagen over omgaan met schuldgevoelens. Het thema is ‘Pak van m’n hart’.
Hoe komt het dat vrouwen een abonnement op schuldgevoelens lijken te hebben? En is dat wel terecht? Reserveer nu voor een VrouwZijn-dag in Zwolle, Drachten of Rotterdam via www.eo.nl/vrouwzijn.

Een verjaardag missen, een zak chips in je eentje leegeten, geen tijd voor God hebben; je kunt je er knap schuldig over voelen. Psycholoog Wil Doornenbal en EVA-hoofdredacteur Anne Westerduin gaan tijdens de VrouwZijn-dagen dieper in op dit onderwerp. Want hoe kom je aan schuldgevoel? En hoe kom je er af? Kun je onderscheid maken tussen terechte en onterechte schuldgevoelens?

Synergie pakt uit met nieuw dramastuk
Naast diepgang is er ook volop ruimte voor relativerende humor - met dank aan Synergie. Deze uit vrouwen bestaande dramagroep pakt het thema op geheel eigen, ludieke wijze op en zorgt voor veel hilariteit en herkenning. Het drama speelt zich deze keer af op Texel, waar vier zussen een weekendje weg zijn in het vakantiehuis van hun overleden ouders. Na een nachtelijke woordenwisseling is een van hen de volgende ochtend verdwenen. Waar is ze gebleven?

Het professionele VrouwZijn-muziekteam (bege)leidt de samenzang en garandeert een bijzondere muzikale omlijsting.

Overzicht data, locaties en medewerkenden VrouwZijn-dagen 2008:
Zaterdag 23 februari - Zwolle De IJsselhallen, Rieteweg 4
Zaterdag 29 maart - Drachten, Bethel Congres Centrum, De Bolder 75
Zaterdag 12 april - Rotterdam, Ahoy Rotterdam, Ahoyweg 10

Tijd: 10.00 uur - 16.00 uur (zaal open vanaf 9.30 uur)
Prijs (incl. koffie of thee vóór en na afloop van het programma):

infoReserveren: www.eo.nl/vrouwzijn of (0900) 300 21 30 (€ 0,25 p/m)
locatieDiverse
plaatsDiverse
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl