Vandaag is dinsdag 16 juli  

categorie categorie Cursus
cursus
wanneervanaf dinsdag 15 april 2008    Evangelie van 2008-04-15
 titelBasiscursus gebedsleiders
beschrijvingVanaf 15 april wordt in het Parochiecentrum Maaseik een cursus gegeven voor christenen die bereid zijn om in gemeenschappen het liturgisch gebed in zijn verscheiden vormen te begeleiden en die in overleg met de parochiepriester worden gezonden voor deze cursus.

Het doel is mogelijkheden te verkennen en grondinzichten aanreiken om in parochies en christelijke gemeenschappen een gebedscultuur te beoefenen. Er is bijzondere aandacht voor de basishoudingen van de gebedsleider.

Data: 15 en 29 april, 13 en 27 mei, 3 en 17 juni, van 19.00 tot 22.00 uur.

Begeleiding: Carina Duijsters en Marijke van 't Hoff.

Kosten: 40 euro.
Inschrijving: vóór 15 april bij CCV.

infoCentrum voor Christelijk Vormingswerk
Tulpinstraat 75
3500 Hasselt
011/24 90 70
hasselt.secr@ccv.be
locatieParochiecentrum Maaseik, Mgr. Koningsstraat, 3680
plaatsMaaseik (België)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl