Vandaag is zondag 11 augustus  

categorie categorie Cultuur
cultuur
Klooster Wittem

Klooster Wittem

Website E-mail

Wittemer Allee 32
6286 AB  Wittem
(043) 450 17 41

openingstijden: dagelijks van 8:00 tot 20:00 uur

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzondag 13 januari 2008    Evangelie van 2008-01-13
 titelBijwonen 'Kloostergasten'
beschrijvingOp 13 januari om 14 uur is het muzikale succesduo uit Parkstad Guido Diederen en Wendy Kokkelkoren te gast in Klooster Wittem in het praatprogramma op de zondagmiddag Kloostergasten. Journalist Wim Dragstra ondervraagt Guido en Wendy over hun grote succes met Guido's Orchestra. Hoe de operazangeres en de violist elkaar leerden kennen en samen furore maken. Over hun nieuwe cd, hun inspiratie en geloof, hun idealen en toekomstplannen.

Kapelaan Beijk uit Heerlen is de derde kloostergast in de Gerarduszaal in Wittem. Als Hollandse priester is hij een promotor van het Heerlense carnaval. De geestelijk adviseur van carnavalsvereniging de Winkbulle vertelt over de betekenis van het carnaval en de relatie tussen kerk en carnaval. Maar ook over wat hem verder in het leven drijft: “De deken zegt dat ik aan terrasjespastoraat doe. Ik loop er langs, spreek mensen aan. Nog iedere dag heb ik zin in mijn werk”.

De twee interviews vinden plaats in een ongedwongen sfeer, bij een kopje koffie of thee, of een pilsje. Ook het publiek krijgt de gelegenheid om deel te nemen aan het gesprek. De interviews worden afgewisseld met muziek en met een verhaal of gedicht.

De aanwezigheid van Guido Diederen en Wendy Kokkelkoren is nog onder voorbehoud van een eventuele televisie opname.

Toegang: vrij
Datum: zondag 13 januari 2008, 14.00 - 16.00 uur
Plaats: Gerarduszaal

infoKlooster Wittem
Wittemer Allee 32
6286 AB Wittem
043-450 17 41
organisatieKlooster Wittem
locatieKlooster Wittem, Gerarduszaal
plaatsWittem (Limburg)
postcode62
bisdomRoermond
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl