Vandaag is dinsdag 16 juli  

categorie categorie Lezing
lezing
wanneerdinsdag 15 januari 2008    Evangelie van 2008-01-15
 titelLezing 'Wat is schoonheid?'
beschrijvingLezing van prof. dr. Jozef Wissink in Walburgis-basiliek te Arnhem

Het hele jaar 2008 viert de rooms-katholieke kerk in Arnhem e.o. ‘200 jaar katholiek geloofsleven in het openbaar’. Dat gebeurt onder andere aan de hand van een serie van acht lezingen met actuele inzichten vanuit de rooms-katholieke traditie.

De eerste lezing wordt gehouden door prof. dr. Jozef Wissink, hoogleraar praktische theologie en priester. Hij behandelt op dinsdag 15 januari het onderwerp spiritualiteit en schoonheid. Wat is schoonheid? Welke spiritualiteit drukt zich uit in kunstwerken? Hoe kan ons geloof het leven mooier maken? Is er iets als ‘de schoonheid van het geloof’?

Tijd: 20.00 uur.
Locatie: Walburgisbasiliek, in centrum van Arnhem.
Reserveren: secretariaat@rkdewijngaard.nl of (06) 33 66 39 94.
Toegang: 5 euro.

infoMarga Meier, projectmedewerker jubileum 200 jaar katholieken
(06) 33 66 39 94
locatieWalburgisbasiliek
plaatsArnhem (Gelderland)
postcode68
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl