Vandaag is zaterdag 13 juli  

categorie categorie Bezinning
bezinning
wanneervrijdag 14 t/m zondag 16 maart 2008    Evangelie van 2008-03-14
 titelEen weekend - Rust proeven
beschrijving‘Ik heb het druk’ is een veelgehoorde uitspraak. We leven in een wereld die veel van ons vraagt. Vaak nemen we teveel hooi op onze vork, waardoor we ons onder druk gezet voelen, niet tot rust komen en niet toekomen aan wat we écht graag willen.

Het klooster is al eeuwenlang een geschikte plaats waar rust en stilte geproefd kunnen worden en waar mensen op adem kunnen komen. In die traditie biedt het Missiehuis St Michaël van Steyl, dat prachtig aan de Maas is gelegen, de mogelijkheid voor een weekeinde.

We gaan na wat kloostertradities ons kunnen leren over rust en hoe we een goede balans kunnen vinden tussen werken en ontspannen. Ook de vraag wat écht belangrijk is in je leven komt aan de orde. Er is de mogelijkheid deel te nemen aan de gebedsmomenten van het klooster. Verder is er ruimte voor jezelf, voor meditatie en de natuur.

aankomst:vrijdag 16 uur
vertrek:zondag 15 uur
begeleiding:Ton Roumen, theoloog en auteur

info(024) 344 89 66
www.tonroumen.nl
locatieMissiehuis Centrum St Michaël, St Michaëlstraat 7, kloosterdorp Steyl - Venlo www.steyl.ne
plaatsKloosterdorp Steijl (Limburg)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl