Vandaag is zondag 15 september
Onze Lieve Vrouw van Smarten
 

categorie categorie Muziek
muziek
wanneerzaterdag 29 december 2007    Evangelie van 2007-12-29
 titelConcert Domkerk
beschrijvingZaterdag 29 december om 15.30 uur wordt als onderdeel van het 5e Internationale Kamermuziek Festival Utrecht in de Domkerk te Utrecht een concert gegeven door de hoornist Radovan Vlatković en Jan Jansen - orgel. Er zal werk te horen zijn van Johann Sebastian Bach, Theodor Hlousek, Jehan Alain en Pal Karolyi.

Van woensdag 26 december tot en met zondag 30 december vindt in Utrecht het 5e Internationale Kamermuziek Festival Utrecht plaats. Initiator en artistiek leider van deze reeks concerten is de bekende violiste Janine Jansen.
Haar vader, domorganist Jan Jansen, is uitgenodigd om samen met de uit Kroatië afkomstige hoornist Radovan Vlatković een speciaal concert te geven tijdens de Zaterdagmiddagmuziek op zaterdag 29 december om 15.30 uur in de Domkerk te Utrecht.

Er zullen twee werken voor hoorn en orgel worden uitgevoerd van Theodor Hlousek en Pál Karolyí. Jan Jansen speelt bovendien de Toccata BWV 540 van Johann Sebastian Bach en ‘Trois danses’ van Jehan Alain.

Toegang gratis, collecte na afloop.

infoDomkerk, (030) 231 04 03, www.zaterdagmiddagmuziek.nl
locatieDomkerk, Domplein
plaatsUtrecht (Utrecht)
postcode35
bisdomUtrecht
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl