Vandaag is zondag 14 juli  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerzondag 3 februari 2008    Evangelie van 2008-02-03
 titelGezinsdag Maria Kefas
beschrijvingOp zondag 3 februari geeft de gemeenschap Maria Kefas een gezinsdag met het thema: “Man en vrouw, beeld van God” met als sprekers Stefan & Lisette Van Aken-de Graaf.

Het is juist in de liefde, in de man-vrouw relatie dat de mens het meest beeld mag zijn van zijn schepper. Dit thema, de theologie van het lichaam, was een belangrijk punt voor Johannes Paulus II. Hij heeft er dan ook heel wat aandacht aan besteed. Lisette (psycholoog) en Stefan (biomedicus) brengen dit op een boeiende wijze. Ze zijn beiden verantwoordelijk voor huwelijk en gezinspastoraat in het bisdom Haarlem. Beslist een aanrader, zeker voor de jonge gezinnen.

Tijd: vanaf 9.30 uur binnenkomst, aanvang 10.00 uur. Einde: 17.00 uur. In de namiddag is er een Eucharistieviering. De bijeenkomst vindt plaats in het EDUGO-instituut te Oostakker (-Lourdes).

Op deze gezinsdag zijn alle gezinnen (ook met opgroeiende en opgegroeide kinderen), jonge echtparen en verloofden hartelijk welkom. Er is baby- en peuteropvang. Ook kleuters, kinderen en tieners hebben een eigen programma.

Info en inschrijvingen bij de Maria-Kefasgemeenschap, Voskenslaan 56, 9000 Gent, België, tel+fax : 09/ 228 09 56

info09/228 09 56
www.mariakefas.be
welkom@mariakefas.be
locatieEDUGO-instituut
plaatsOostakker (België)
doelgroepGezin Gezin
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl