Vandaag is dinsdag 13 augustus  

categorie categorie Muziek
muziek
wanneervanaf vrijdag 21 december 2007    Evangelie van 2007-12-21
 titelMariaconcerten Nobuts
beschrijvingNobuts geeft enkele concerten met als titel: ‘Maria, alleen als jij antwoordt’. In een 1,5 uur durend theaterconcert zoemen band en de acteurs Marieke Renes en Peter van Dijk in op de bijzondere ontmoeting tussen Maria en de Engel. De gezegende onder de vrouwen vraagt de hemelse boodschapper: ‘maar hoe zal dat geschieden’. Door vertwijfeling, vragen en het zoeken naar zekerheid heen, ontvouwt zich langzaam maar zeker haar allesbepalende antwoord.

Data:

Vrijdag 21 december in Veenendaal, zaal the Shelter, Industrielaan 24. Kaartverkoop (€ 5,- in de voorverkoop en € 7,50 aan de zaal) via ticketservice of bij boekhandel de Rank te Veenendaal. Aanvang: 20.30 uur. Zaal open 20.00 uur.

Zondag 23 december: Utrecht, locatie: Nieuwe Kerk, Bollenhofsestraat 138. Aanvang: 20.00 uur. Zaal open: 19.30 uur. Dit concert is in samenwerking met de Nieuwe Kerk waardoor de toegang gratis is.

infowww.nobuts.nl
locatieThe Shelter
plaatsVeenendaal (Utrecht)
postcode39
bisdomUtrecht
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl