Vandaag is maandag 15 juli  

categorie categorie Muziek
muziek
wanneervrijdag 21 december 2007    Evangelie van 2007-12-21
 titelKerstpraise 'De Hoop'
beschrijvingStichting De Hoop, het centrum voor evangelische hulpverlening in Dordrecht, organiseert op vrijdag 21 december 2007 vanaf 19.00 uur een Kerstpraise. De Kerstpraise vindt plaats op het Dorpsplein van Dorp De Hoop. Iedereen is van harte welkom. Door middel van de Kerstpraise wil De Hoop samen met cliënten, medewerkers, donateurs en andere belangstellenden het jaar 2007 afsluiten.

De toegang voor de Kerstpraise is gratis. Het terrein van Dorp De Hoop is open vanaf 19.00 uur. Van 19.45 tot ongeveer 21.00 uur worden er kerstliederen gezongen onder begeleiding van een band, het Choir of Hope en een vocaal ensemble.

Cateringservice Breadline zorgt voor koffie, thee en warme chocolademelk. Bij Breadline zijn ook enkele cliënten van De Hoop werkzaam. Op het Dorpsplein zullen De Hoop Music-Books-Gifts, Stichting Vrienden van De Hoop, Chocolaterie C’est Bon, Preventie, Personeelszaken en verschillende andere afdelingen aanwezig zijn met stands.

infoAlbert Mout, projectcoördinator
(078) 611 14 49
a.mout@dehoop.org
locatieDorpsplein van Dorp De Hoop, Provincialeweg 70
plaatsDordrecht (Zuid-Holland)
postcode33
bisdomRotterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl