Vandaag is maandag 15 juli  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerzaterdag 22 december 2007    Evangelie van 2007-12-22
 titelKerst met jongeren van Go-Live
beschrijvingGo-Live houdt op zaterdag 22 december een kerstactie in drie luiken.
De actie start om 11.00 uur op de Bruul in Mechelen. Daar zullen de jongeren aan alle shoppende mensen warme chocolademelk en kerstwensen uitdelen.

Om 18.00 uur verzorgen de muzikanten van de Go-Live-band een jongerenviering in de Sint-Jan-Berchmanskerk. De viering wordt begeleid door hedendaagse muziek, beelden en enthousiaste interactie.

Om 20.00 uur wordt de actiedag afgesloten met een gospelrock concert van de groep Desert Rose. Iedereen is welkom. Aan het concert gaat ook een feestmaal vooraf en een uitgebreid dessertenbuffet tijdens de pauze.

Toegang

infoJohan Pauwels
015/55 46 83
info@go-live.be
www.go-live.be
locatieParochiezaal Sint Jan Berchmans, Brusselsesteenweg 49
plaatsMechelen (België)
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl