Vandaag is maandag 15 juli  

categorie categorie Muziek
muziek
wanneerzondag 23 december 2007    Evangelie van 2007-12-23
 titelLessons and Carols
beschrijvingBegin negentiger jaren van de vorige eeuw zijn de Choralen nieuw leven ingeblazen. Sindsdien verzorgen de Choralen van de Grote of O.L.V. Kerk Breda o.l.v. Henri de Graauw jaarlijks de “Lessons and Carols” in de druk bezochte Grote Kerk van Breda. De “Lessons and Carols” zijn bekend geworden door het King’s College Choir uit Cambridge. Op kerstavond brengen zij deze ten gehore die traditiegetrouw jaarlijks wordt uitgezonden door de BBC.

De “Lessons and Carols” bestaan zoals de benaming al aangeeft uit een negental korte lezingen die het kerstverhaal weergeven, afgewisseld met Engelse en Nederlandstalige “Christmas carols”.

De lezingen worden voorgelezen door vertegenwoordigers van maatschappelijke organisaties. Dit jaar nemen vertegenwoodigers van basisscholen uit Breda de lezingen voor hun rekening.

De “Lessons and Carols” mogen zich de laatste jaren verheugen in een grote belangstelling die verder reikt dan Breda. Weest u dan ook tijdig met het bemachtigen van de kaarten. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa (zolang de voorraad strekt) en in de voorverkoop bij de VVV Breda, Uitpunt en Grote Kerk Breda (vanaf 1 december 2007). Zondag 23 december om 15.00 uur (kerk open vanaf 14.30 uur en verwarmd).

infowww.grotekerkbreda.nl
locatieGrote Kerk, Kerkplein 2
plaatsBreda (Noord-Brabant)
postcode48
bisdomBreda
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl