Vandaag is maandag 15 juli  

categorie categorie Cultuur
cultuur
wanneermaandag 3 december 2007    Evangelie van 2007-12-03
 titelSinterklaas vertelt
beschrijvingDe heer Adri Burgs, al 50 jaar (hulp)Sinterklaas, vertelt op maandagavond 3 december in het Historisch Museum de Bevelanden over de Sinterklaasviering in het verleden in Goes. Geïnteresseerden worden om 19.30 uur in het museumcafé ontvangen met een kopje koffie waarna om 19.45 uur de avond zal beginnen. Voor vrijwilligers en vrienden van het museum is de lezing gratis, introducés en niet leden betalen € 5,- pp. Consumpties in de pauze zijn voor eigen rekening.

De lezing zal gehouden worden in de schutterszaal van het museum en biedt plaats aan maximaal 50 personen. Indien men de lezing wenst bij te wonen gelieve men zich vooraf aan te melden bij het secretariaat van het museum secretariaat@hmdb.nl of info@hmdb.nl of via telefoonnummer 0113 228883.

info(0113) 228 883
locatieSingelstraat 13
plaatsGoes (Zeeland)
postcode44
bisdomRotterdam
doelgroepGezin Gezin
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl