Vandaag is zondag 14 juli  

categorie categorie Bedevaart
bedevaart
Haagse Bedevaarten

Haagse Bedevaarten

Website E-mail

p/a Weena 1053
3013 AL Rotterdam
(010) 414 95 77

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneervrijdag 8 augustus 2008    Evangelie van 2008-08-08
 titelBedevaart Kevelaer
beschrijvingIn 2008 organiseert Haagse Bedevaarten weer diverse bedevaartsreizen naar Onze Lieve Vrouw van Kevelaer in Duitsland.

U kunt deelnemen aan de ééndaagse bedevaart naar Kevelaer op vrijdag 8 augustus a.s. U vertrekt dan ‘s ochtends uit Leiden, Den Haag, Delft of Rotterdam naar Kevelaer. Na aankomst wordt de Kruisweg overwogen. Na de lunch wordt de Eucharistie gevierd. De dag wordt afgesloten in de basiliek met een plechtig Lof met Sacramentsprocessie. Aan het begin van de avond vertrekt u weer huiswaarts.

info(010) 414 95 77
e.j.van.teijlingen@hetnet.nl
www.bedevaart.nl
organisatieHaagse Bedevaarten
locatie
plaatsKevelaer (Duitsland)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl