Vandaag is woensdag 14 augustus
Heilige Maximiliaan Kolbe
 

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneervrijdag 27 t/m zondag 29 februari 2004    Evangelie van 2004-02-27
 titelDovenpastoraat door Doven
beschrijvingVan 27 t/m 29 februari 2004 wordt een weekend georganiseerd om in Nederland het dovenpastoraat van de grond te krijgen. Daarom zijn twee mensen uitgenodigd uit andere landen die goed advies kunnen geven:

Peter McDonough
Katholiek priester uit Engeland, doof en zoon van dove ouders, priester gewijd door de paus zelf. In Engeland geeft hij geloofscursussen aan doven en is hij betrokken bij bijbelvertalingen in Britse Gebarentaal.

Stéphanie Authier
Jonge dove vrouw uit Parijs, onderwijzeres op een dovenschool, in 1997 bij de katholieke Wereldjongerendagen in Parijs verantwoordelijk voor de organisatie van een internationale bijeenkomst voor dove jongeren.

Het weekend vindt plaats in Conferentie-oord Emmaüs, Udenhoutseweg 15 te Helvoirt.

Voor tolken wordt gezorgd.
Overnachting en maaltijden op het Conferentie-oord mogelijk voor

infoTom Reesing, tomreesing@hetnet.nl
Jessica ter Linden, yetos@hotmail.com
Marcel Broesterhuizen, Marcel.Broesterhuizen@theo.kuleuven.ac.be
www.conferentieoord-emmaus.nl
locatieConferentie-oord Emmaüs, Udenhoutseweg 15
plaatsHelvoirt (Noord-Brabant)
postcode52
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl