Vandaag is zondag 14 juli  

categorie categorie Muziek
muziek
wanneerzondag 25 november 2007    Evangelie van 2007-11-25
 titelConcert Koepelkerk
beschrijvingOp zondag 25 november om 10.45 uur komt het Vocal Ensemble Slava onder leiding van dirigent/componist Jean Lambrechts zingen in de Koepelkerk.

Dit internationale ensemble mag zeker tot de beste Slavisch-Byzantijnse koren in Europa gerekend worden en wij zijn dan ook zeer blij dat zij nu voor de eerste keer in de Koepelkerk een Eucharistieviering komen opluisteren.

Vanaf 10.00 uur zullen zij inzingen in de kerk samen met Dr. Leo Crijns aan het Koepelkerkorgel. Het programma bestaat uit een elftal liederen van onder andere Rachmaninov. Bortniansky,Viadana, Englander & G.H. Jones. De entree is gratis.

info
locatieKoepelkerk
plaatsMaastricht (Limburg)
postcode62
bisdomRoermond
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl