Vandaag is zaterdag 10 augustus  

categorie categorie Reis
reis
Congregatie van Sint Jan
(Sint Jan)

Congregatie van Sint Jan

Website E-mail

Met o.a. de Broeders van Sint Jan, de Zusters van Sint Jan en het jongerenprogramma Licht Vuur & Waarheid

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzondag 13 t/m woensdag 23 juli 2008    Evangelie van 2008-07-13
 titelBergkamp 1, Broeders van St. Jan
beschrijvingDe Bergkampen voor 2008 zijn volop in voorbereiding. Dit jaar zullen we een ander gebied in Oostenrijk bezoeken: Bodensee in Vorarlberg. Broeder Kornelius-Maria heeft hiervoor prachtige locaties uitgezocht. Op het programma staan onder andere: zwemmen, bergwandelen, de Heilige Mis vieren in de natuur, een survivaltocht, kampvuur, filmavond en natuurlijk een bonte avond!

Spannend wordt het bezoek aan Adventurepark Wart-Schröcken. Een park met 14 touwbanen en een Flying Fox 140 meter boven de grond. Het park ligt in een prachtig natuurgebied en heeft touwbruggen, kabelbanen, houten platforms en hindernissen. De ultieme gelegenheid om alles uit jezelf te halen!

Er zijn twee Bergkampen. Elk kamp heeft een mooi groot huis, wat helemaal voor de groep is gereserveerd. Beide huizen liggen op 1400 meter hoogte en hebben een eigen kapel. We zullen zelf koken.

Bergkamp 1 duurt 10 dagen en bestaat uit een afwisseling van uitdaging en chillen. Het huis staat in Bregenzerwald, vlakbij Lech, waar onze Koninklijke familie altijd gaat skiën. Rondom het huis is gelegenheid om te voetballen en te tafeltennissen.

Tijdens beide kampen zullen we ons geloof verdiepen. Hiervoor houden de broeders inleidingen waar we in groepsgesprekken over doorpraten.

Er is korting mogelijk voor meerdere kinderen uit één gezin. Studenten in de leiding betalen € 175,-

infoLeeftijd: 14-16 jaar
Kosten: € 350,-
www.stjan.org
organisatieCongregatie van Sint Jan
locatieBregenzerwald
plaatsBodensee, Vorarlberg
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl