Vandaag is woensdag 14 augustus
Heilige Maximiliaan Kolbe
 

categorie categorie Conferentie
conferentie
wanneervrijdag 16 november 2007    Evangelie van 2007-11-16
 titelFEO Bezinningsdag
beschrijvingVoor het bouwen van bruggen zijn goede plannen en stevige constructies nodig. Datzelfde geldt voor het verlenen van kwalitatief goede zorg. Tijdens de bezinningsdag van de Federatie Evangelische Zorg-Organisaties (FEO) op vrijdag 16 november staan deelnemers stil bij de vraag hoe zij bruggen kunnen bouwen. Bruggen bouwen tussen zorgorganisaties onderling en naar de overheid toe, bruggen bouwen binnen het team of het overbruggen van verschillen. Iedereen die als christen werkzaam is in de zorg is welkom op deze bezinningsdag, die in Putten plaatsvindt.

Het kan heel verfrissend zijn om af en toe eens los te komen van de dagelijkse werkbeslommeringen. Dat schept de ruimte om het werk eens van een afstandje te bekijken en om nieuwe ideeën op te doen. De FEO Federatie Evangelische Zorg-Organisaties biedt de gelegenheid hiertoe op de bezinningsdag van vrijdag 16 november a.s. in Putten. De FEO organiseert deze dag voor christelijke hulpverleners. Het elkaar ontmoeten, bemoedigen en inspireren speelt een grote rol op deze dag. Dit jaar is gekozen voor het thema ‘bruggen bouwen’.

Tijdens de bezinningsdag staan de deelnemers vanuit diverse invalshoeken stil bij de vraag hoe zij bruggen kunnen bouwen. Bruggen bouwen tussen zorgorganisaties onderling en naar de overheid toe, bruggen bouwen binnen het team of het overbruggen van verschillen. Sprekers over de diverse aspecten zijn CDA-Tweede Kamerlid Jan de Vries, Arthur Snijders (landelijk voorzitter binnen de Kerk van de Nazarener en docent/supervisor aan de Christelijke Hogeschool Ede ), Adriaan Oosterloo (mediator en docent aan de Christelijke Hogeschool Ede) en organisatie-adviseur Henk Schaafsma. De bezinningsdag kent twee aparte dagprogramma’s. Het ene is bedoeld voor de kader- en bestuursleden van de FEO. Het tweede, meer praktijkgerichte programma is bestemd voor de hulpverleners zowel vanuit de FEO alsook van andere organisaties. De dag bestaat voor de deelnemers niet alleen uit luisteren, maar ook uit doen.

Deelname aan de studiedag op vrijdag 16 november van 9.30 tot 16.15 uur in Putten kost € 35, - per persoon voor FEO- en NVVCH-leden en € 65,- voor niet-FEO-leden.

infoEen informatiefolder en aanmeldformulier kan men aanvragen via info@feozorg.nl of via (0183) 682 826. Meer informatie over de FEO is te vinden op www.christelijkezorg.nl .
locatie
plaatsPutten (Gelderland)
postcode38
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl