Vandaag is dinsdag 17 september
Prinsjesdag / Heilige Lambertus
 

categorie categorie Televisie en radio
tv
wanneervrijdag 16 november 2007    Evangelie van 2007-11-16
 titelTv-show DiaconAction
beschrijvingIn het weekend van 16 tot 18 november 2007 zal in heel Nederland DiaconAction plaats vinden. Tijdens dit weekend zetten tieners en jongeren zich actief in voor hun medemens. Velen gaan op pad om een ander in hun parochie een handje te helpen. Van bezoeken tot ouderen tot het opknappen van het buurthuis, bijna alles is mogelijk. DiaconAction brengt Diaconie en Actie bij elkaar in een leuke activiteit voor jonge mensen.

Kom, kijk en doe mee met DiaconAction-TV
In het bisdom van ’s-Hertogenbosch beginnen alle jongeren op vrijdagavond tegelijkertijd met de DiaconAction. Deze diocesane opening die in Uden start om 18.30 uur zal bestaan uit een gezamenlijke Eucharistieviering en een TV-show gericht op DiaconAction. Tijdens deze TV-show is er een afwisselend programma met onder andere muziek en interactieve onderdelen én is er ruimte voor groepen om hun actie creatief te presenteren. Aan het einde van de avond, rond 22.00 uur, weet jij dan in ieder geval wat er allemaal gaat gebeuren tijdens DiaconAction!

Iedereen is van harte uitgenodigd voor DiaconAction-TV: kom, kijk én doe mee!

infowww.bisdomdenbosch.nl/jongeren.
locatie
plaatsUden (Noord-Brabant)
postcode54
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl