Vandaag is maandag 15 juli  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerzaterdag 1 december 2007    Evangelie van 2007-12-01
 titelVerlies van een kind
beschrijvingOuders van wie een kind overlijdt, komen in een diep dal terecht.
Het verlies van een kind roept sterke emoties op. Wij weten dat de behoefte aan begrip en medeleven in hun verdriet groot is. Ondanks de steun van de omgeving (familie, vrienden, buren) ervaren velen na enige tijd toch dat zij er alléén voor staan.

De vereniging ”OUDERS VAN EEN OVERLEDEN KIND” is een zelfhulporganisatie en biedt een vorm van lotgenotenhulp. De contactpersonen van de vereniging zijn allen lotgenoten die zelf hun verlies, hun verdriet en isolement hebben doorworsteld en nu in staat zijn om hulp aan anderen te verlenen. Zij doen dit door te luisteren en door te laten zien dat die felle emoties van pijn, verdriet, machteloosheid en boosheid ”normaal” zijn.

Voor alle ouders die met de vereniging kennis willen maken organiseert de Vereniging Ouders van een Overleden Kind een regionale contactmiddag op zaterdag 1 december. Het thema voor deze middag is: Verder na de dood van je kind.......Maar is er wel een verder? De lezing zal worden verzorgd door Toos Kool.

Alle ouders die te maken kregen met verlies van een kind zijn welkom, ook wanneer zij (nog) geen lid zijn van de vereniging.(Ook grootouders, broers en zussen zij welkom). De zaal gaat om 13.00 uur open; om 13.30 uur wordt gestart met het programma en de middag wordt om 16.30 uur afgesloten.

infoWiel van Daal
Regiovertegenwoordiger Noord Brabant Oost,
Vereniging Ouders van een Overleden Kind
(0485) 330 400
wdhaps@home.nl
locatieDe Kleppenburg, Europlein 4
plaatsOeffelt (Noord-Brabant)
postcode54
doelgroepGezin Gezin
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl